Skip links

Udtalelser — Kundeberetninger

  Citater: 

  • “Du er en lise for min sjæl.”
  • “Du er guld værd, du kan noget, som du kan være virkelig stolt af.”
  • “Du er den eneste, der tror mig.”
  • “Du er så god til at lytte.” 
  • “Du hjælper mig så godt ved at respektere mig som menneske.”
  • “Hvis man virkelig gerne vil hjælpe sig selv, så er du et rigtigt godt bud på at komme fremad.” 
  • “Du er som den mor, jeg burde have haft.”
  • “Det du kan, er en guds gave til folket.”
  • “Du er bragende dygtig til at hjælp fortvivlede mennesker.”
  • “Din metode er den største egentid og selvforkælelse, jeg kan give mig selv.”

Se alle udtalelserne her: Kundeberetninger

Kære Lise,

Det var en stor hjælp, at jeg kunne kontakte dig, da det gik lidt hedt for sig med min angst.    Den var ubegrundet, men jeg accepterer, at sådan kan jeg have det af og til. Det er så vigtigt med accepten,    det har jeg forstået og følt på min krop.

Jeg træner flere gange dagligt, og det hjælper mig også i disse dage, hvor jeg døjer med ondt i halsen og forkølelse. Visualiseringen    virker for mig, og giver mig ro og overskud.

Det drejer sig om at lytte og acceptere

Det drejer sig ikke om at lade stå til, men at lytte og acceptere, hvad der sker i mit hoved og i min krop, og acceptere mig selv, som den jeg er.

 Den angst, jeg følte, den har fulgt mig det meste af livet, angsten for at skuffe og dumme mig.

Jeg har også tegnet et årsabonnement på din blog, og det er med til at hjælpe mig omkring bevistheden og at mærke mig selv.

  De kærligste hilsner
kundens navn 

Forkortet: Se hele udtalelsen her: “Angst kan afhjælpes” – Angst kan afhjælpes

Se alle udtalelserne her: Kundeberetninger

  “Om dine affirmationer: det har taget nogle år, men nu er jeg smittet søde Lise. Også i min forening… bruger oftere og oftere “søde”, “kære”, “dygtige” – når folk fortæller om deres fugle. Ikke så konsekvent som du gode Lise… men oftere end nogensinde.

  Folk får det godt jo. Bliver glade og stolte. Og de ER jo både søde og dygtige…. selvom jeg har en rådgiver rolle der.
Tak fordi du har fået smittet mig lidt med det ❤💛💚💙💜
Det er virkelig så lidt, der skal til.
Det var ubevidst… opdagede det.
Nu er det mere bevidst.. og det føles GODT 💘
Tak for en god vane. ❤❤❤
Du er altså både virkelig sød og virkelig dygtig. Go’e, go’e Lise.” 

Se alle udtalelserne her: Kundeberetninger

  Jeg er levende bevis på effekten af din behandling. 

  Din metode kræver mod Lise. Kan vi lære folk at finde det mod? Men når man finder det mod og gør det, så virker det. 

Alle udtrykker stor undren over, hvorfor medlemmer, der tidligere har optrådt “fjendtligt stemt” overfor min person – “får lov” at være i min gruppe på Facebook.  Vi har talt ud og konstateret, at vi har mere til fælles – end imod hinanden.

  Nu samler jeg på gode oplevelser. 

  Ja! Øvelse 3 først. Men siden også at finde medløberne – som jo er lette at tilgive – og oplyse dem i god ånd – så de begynder at tænke selv – fremfor bare at løbe hovedløst med.

Og nu er de sidste fysiske hængepartier efter volden ved at være på plads…. alene DET betyder et snarligt ENDEGYLDIGT punktum for nogle minder, der jo poppede op – når det fysiske blev ved at gøre knuder.

   

Forkortet: Se hele udtalelsen her: “Kundeberetning fortsættelse af Lises acceptproces virker 3 måneder senere

Se alle udtalelserne her: Kundeberetninger

  Jeg er glad i dag, for jeg har for første gang i flere år sovet 7 timer i træk de sidste to nætter,    så et eller andet sker der også på denne front. Jeg plejer at være oppe mellem 1 – 8 gange og højst sove 4 – 5 timer i træk. I nat var jeg oppe ved et-tiden, men derefter sov jeg til kl. var næsten otte. Jubiii! 

 Jeg skulle ændre mig.

Da jeg startede med at ændre min adfærd – mine negative mønstre, troede jeg ikke rigtig på, at det kunne virke på de andre i familien. Hvordan det ? – men jeg gjorde, som jeg blev vejledt til. Selv om jeg ikke altid i starten kunne se, at det kunne være rigtig, at jeg skulle ændre mig. Men de råd jeg har fået har haft den rigtige effekt på mine omgivelser. Og i mit tilfælde (der er jo ikke to, der er ens) har det gjort utrolige virkninger    på mine nærmeste.

   

Tusind Tak til dig Lise du har været en uvurderlig hjælp for mig, den indre ro jeg har opnået største delen af tiden, er for mig guld værd.

  

Forkortet: Se hele udtalelsen her: “Kundeberetning om en psykisk voldsramt

Se alle udtalelserne her: Kundeberetninger

Hej søde Lise

Jeg har det rigtig godt. Og tak for din støtte, da jeg havde behov for den. Din rådgivning hjalp mig igennem en meget svær tid. Ja en tilstand med angst og bekymringer, som jeg heldigvis ikke har den dag i dag. Selvfølgelig har livet altid nogle udfordringer, men du hjalp mig at heal/helbrede mig selv efter mit hjerte/sjæl da selve skæbnen, var blevet knust ret grusomt.

Jeg har det rigtig godt. Forholdet til min ældste datter og mit barnebarn er rigtig godt, vi er kommet helt tæt igen og har talt ud om alt. Men med den yngste er der stadig ingen kontakt, men hun taler med den ældste i ny og næ.

Hverdagen er dejlig:

Og når der er nogle udfordringer, har jeg styrken til at klare dette!

Øvelser, er mere en rutine i hverdagen. Hvilket er skønt! Min morgen meditation og samme nærvær samt kærlighed, inden jeg går I seng.

 Jeg har det bedre med at have tillid til at livet er smukt og har lært at med selvrespekt er det ansvar jeg måtte tage for at kunne danne det liv, jeg savnede og ønskede.

Jeg er meget taknemlig for, at jeg altid kan komme til dig, skulle jeg have behov for det, tak Lise 

❤

Stort knus herfra
Kundens navn

Forkortet: Se hele udtalelsen her: Sygeliggørelse kan vendes til velfungerende – fortsættelsen 21 måneder efter første kundeberetning

Se alle udtalelserne her: Kundeberetninger

  Det går rigtig godt. Jeg laver øvelserne, og bruger acceptprocessen. Min familie og mine venner kan se på mig at jeg stråler igen.    Jeg har fundet mere ro i min krop, og mine søskende støtter mig fuldt ud.    De forsøger ikke at få mig tilbage til min mor.

Jeg mærker en stærkere kærlighed til min mand 

Og en kærlighed og balance i kontakten som jeg har savnet længe. Vi har næsten ikke haft nogle skænderier, og jeg har været god til at mærke mig selv, og tage ansvar for mine følelser.

Forkortet: Se hele udtalelsen her: “Når ens mor gør livet svært

Se alle udtalelserne her: Kundeberetninger

  “Hej Lise

Jeg er nødt til lige at sige, at jeg synes, du er utrolig dygtig.   Jeg har ikke super meget erfaring ud i terapien – men i mit liv har jeg sjældent mødt så skarp og indfølende evne,   som du har og evne til at gennemskue bagvedliggende sammenhænge.    Og jeg kan jo godt mærke, når nogen siger noget til mig, om det rigtigt eller forkert.

  Vi tales ved

Kh kundens navn”

Se alle udtalelserne her: Kundeberetninger

  Hej Lise.

Da jeg opsøgte dig, havde jeg mange puslebrikker samlet. Jeg ledte efter ‘en bestemt brik som jeg først blev bevidst om, da jeg mødte dig.

  Du havde “ den brik”. Accept af alt indeni os, og udenpå. Lige da vi begyndte, troede jeg ikke helt på det, men kunne godt se, mærke og føle, at det giver god mening.

  Jeg vil aldrig glemme, hvad jeg har lært af dig.

  Tak for dig og den forskel du gør i mit liv.

Kærlig hilsen Sanne

Forkortet: Se hele udtalelsen her: “Lærer selvkærlighed og kærlighed i parforholdet

Se alle udtalelserne her: Kundeberetninger

Hej Lise

udtalelser - kundeberetninger  Jeg synes, jeg har der rigtig godt!

udtalelser - kundeberetninger  Ja, alt er gået fra godt og til bedre. Sidder i mit drømmejob (et hjernemæssigt krævende job – tilføjet af Lise). Er landet på begge ben  udtalelser - kundeberetninger  og fået en go’ hverdag med min yngste datter. Og er længe over min daværende kæreste. Min nye kærlighed holdt dog ikke – han kunne ikke se sig selv med min yngste datter – og så stoppede evt. fremtidsplaner ligesom dér. Til gengæld har jeg mødt en meget dejlig mand,  udtalelser - kundeberetninger  der synes at kunne favne både min yngste datter og mig, og som på rigtig mange planer synes at passe godt til den jeg er.

udtalelser - kundeberetninger  Fritiden bliver også bedre  udtalelser - kundeberetninger

Er begyndt en kreativ hobby. Min yngste datter ligeså. Og har i det hele taget fokus på og flair for at bruge “hele” mig  udtalelser - kundeberetninger  (og ikke kun bo oveni mit hovedet/det rationelle) og fået en lang bedre livskvalitet heraf.  udtalelser - kundeberetninger

Af hjertet TAK  udtalelser - kundeberetninger  for det du gjorde, kan og gør – sætter meget pris på det, dog stadig uden helt at forstå rækkevidden af det fuldt ud 😉

Mit næste mål er ikke at være tilfreds – for det et jeg allerede,  udtalelser - kundeberetninger  men at få hele min spirituelle udvikling og forståelse til at blomstre yderligere.

Vedr min x-mand, ja, så har jeg sagt fra – vil ikke være hans lynafleder længere. Og min ældste søn støtter mig heri, hvilket motiverer min x til at genoverveje sit adfærd  udtalelser - kundeberetninger  til det bedre.

udtalelser - kundeberetninger  Glæde tanker herfra

Kunden

Se alle udtalelserne her: Kundeberetninger

Hej Lise,

Jeg er kommet ud af mit voldelige forhold, for ca. 4 måneder siden.
Jeg har det nu, bedre end nogensinde, jeg har en livsglæde uden lige!  udtalelser - kundeberetninger
Jeg er glad for mig selv, og har fundet ud af, der er en hel verden derude, der venter på mig.  udtalelser - kundeberetninger 

Voldelige forhold udtalelser - kundeberetninger

Tak for de opfølgende støtte mails, om end jeg ikke lige havde overskud til at svare på dem, på daværende tidspunkt!

udtalelser - kundeberetninger  Jeg vil helt sikkert anbefale dig til andre i fremtiden, Lise.  udtalelser - kundeberetninger

Mange tak for denne gang.

Med venlig hilsen
Kundens navn

Forkortet: Se hele udtalelsen her: “Voldelige forhold – især den psykiske vold

Se alle udtalelserne her: Kundeberetninger

udtalelser - kundeberetninger  De bedste 600 kr. jeg længe har brugt.  udtalelser - kundeberetninger

Lige da vi var færdige med konsultationen, tænke jeg: Det kan du overhovedet ikke bruge til noget som helst men men, så kom min veninde som sendt ind af døren – det var simpelhen så dejligt og en kæmpe hjælp.

Vi satte os ned, og jeg genfortalte alt det, du havde fortalt, og som jeg havde nedskrevet og tegnet.

udtalelser - kundeberetninger  Jeg føler IKKE længere det er min skyld.

Jeg betragter min svigerdatter som en 14 årig teenagedatter, hvor det er mig, der skal sætte dagsorden  udtalelser - kundeberetninger  på en hård men positiv måde.

Forkortet: Se hele udtalelsen her: “De bedste 600 kr. jeg længe har brugt

Se alle udtalelserne her: Kundeberetninger

udtalelser - kundeberetninger  Styrke i det indre, giver styrke til at takle x’en  udtalelser - kundeberetninger

udtalelser - kundeberetninger  Helt utroligt hvor meget værdi lige præcis den time hos dig, i mit liv har bragt mig. Af hjertet tak 🙂  udtalelser - kundeberetninger

Jeg har det rigtig rigtig godt og vokser  udtalelser - kundeberetninger  hver uge i mit eget lys, i mit eget øgede selvværd  udtalelser - kundeberetninger  og jeg er blevet bedre til at rose mig selv 🙂 Jeg er så taknemmelig for mit liv  udtalelser - kundeberetninger  og den drejning det har taget, siden jeg tog det første stor skridt og sagde NEJ til mit gamle liv!

Jeg kan grine for mig selv

Det hænder at jeg får et lille sug i maven, når jeg får en sms fra min ex mand, men det er kun når jeg ved vi er i konflikt. Ellers er det næsten forsvundet, og jeg kan tilmed grine for mig selv,  udtalelser - kundeberetninger  når han sviner mig til eller hidser sig op – det er ligesom blevet komisk.  udtalelser - kundeberetninger

udtalelser - kundeberetninger  Jeg kan nu sige fra overfor ham.  udtalelser - kundeberetninger

Forkortet: Se hele udtalelsen her: “Styrke i det indre, giver styrke til at takle x’en

Se alle udtalelserne her: Kundeberetninger

udtalelser - kundeberetninger  Jeg øver mig hver dag, og du fik ret.  udtalelser - kundeberetninger

Min kæreste har haft en voldsom episode igen, hvor kæresten var total urimelig og truede med at gå igen herfra og påstod alt muligt mærkeligt. Jeg bevarede total roen  udtalelser - kundeberetninger  og danse slet ikke med på noget at det, kæresten sagde.  Tror faktisk kæresten sad tilbage og følte sig lidt dum.

Efterfølgende går det bedre. Der har ikke været nogle episode siden,  udtalelser - kundeberetninger  og jeg forandrer mig. Takket være alle dine råd.

Vi har fået det bedre,  udtalelser - kundeberetninger  men hans voksne datter, som bor hos os, er også ude og rejse, og den mobning, som hun udøver overfor mig, eksistere jo ikke pt. Hun kan jo ikke hver dag ringe til sine brødre og bagtale. Jeg frygter, når prinsessen kommer hjem om godt 2 måneder.

Min kæreste og jeg har stadig meget at arbejde med. Kærlighed, knus, kram og omsorg er ”en by i Rusland”. Og vi taler jo overhovedet ikke om problemerne og om følelser.

Men som vi har det nu, så er det den bedste tid,  udtalelser - kundeberetninger  vi har haft i de 2 år, vi har boet sammen.

Og det skyldes helt sikkert dine råd og vejledning. Tusind tak for det.  udtalelser - kundeberetninger

Vil da absolut gerne bruge dig meget mere, men synes også det er lidt dyrt.

Så du hører fra mig igen lige pludselig?

Forkortet: Se hele udtalelsen her: “At arbejde indirekte på at ændre en med psykopatiske træk

Se alle udtalelserne her: Kundeberetninger